Muzica plus o gura de vara

Luni, vine vara… puternic si lesne se insinueaza agale si intens, totusi vara nu m-a parasit niciodata… asta cel putin in inima mea.

Maine vine iar, crunt blestem… mai ceva ca intr-un perpetuum eden esuat dar daca e sa fi fost, sa fi dainuit etern in timp, la ce bun aceste lamentari si tanguiri?

Imi place muzica intr-atat incat si vecinilor care nu pot refuza gusturile mele muzicale… de, ce sa si faci, nu toti sunt lauti cu toata oala si nu toti dupa obiceiuri stravechi fauriti! :)) .

Scriu lacunar, fara noima pe alocuri dar imi scriu doar pentru mine si pentru o mana care poate sa ma intelaga 100% restul, vin si pleaca ori se dumiresc… asta nu stie sa scrie :)) , oameni buni poate ca nu cautati unde trebuie si ce cautati voi aci nu puteti afla… caci jumate din mine nu mai are cum sa fiinteze, e ingropata defiinitiv in pusta timpului si nemernicia regretelor vietii… si de atunci parca urasc totul, azi pana si lumina imi e suspecta de te miri ce si de aceia imi regret chiar si viitorul dar de, asta is eu…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *