Windows 8.1 e history

Am schimbat procesorul amd sempron 145 cu unul un pic mai puternic si mai vanjos: amd athlon II x2 255. Pe athlon l-am achizitionat de pe www.tocmai.ro ca era super oferta, numai 70 de roni. Se vindeau unele chair si cu 150 asa ca am avut noroc.

Windowsul insa mi-a crapat, imi arata kernel trap error nu stiu ce si se face ecranul blue. O incantare nu altceva. Am rezolvat simplu si direct cu un fresh install de linux si nu orice fel de linux ci chiar vedeta linuxului: Ubuntu 14.04, nu am vrut sa pun distributia 14.10 dintr-un singur motiv, nu-mi functioneaza routerul in parametrii, adica nu mere si gata. Routerul l-am luat nou de pe emag, la reducere, am dat doar 57 cu tot cu taxa de transport… Da, transportul pe emag e gratis numa’ ca a tebuit sa platesc taxa de ramburs caci asa e cand nu platesti prin card. Asta e, e departe banca si imi era lene sa ma deplasesz si sa depun banul la ghiseul Raiffesein. A fost bine totusi ca l-am primit a doua zi.

Cum am facut rost de bani pentru achizitiile astea doua? Ehe aici e partea interesanta am avut bafta la pacanele… ceia ce va doresc si voua.

This entry was posted in About life, ganduri, ganduri random, Internet, nothing, Pacanele, Pc and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *