Dumnezeu trebuie scos in afara legii

E ca si un glont ce iti omoara ce ai mai drag, ca si un tipat inmormantat si pe care nimeni nu il poate auzi, lumea asta molipsitoare ca si un virus ebola, te ucide si te hipnotizeaza incet pana cand nu mai ramane nimic din tine.

Impresii si pareri cu asta te vad in ochii mintii lor cei ce te inconjoara, certitudini e drept nu poti avea nici macar tu uneori despre tine.

Indicii ale trecutului ce va sa vina agale se simte din viitorul sumbru si greu ca o lespede de rege mort si ingropat caruia secundele de acum ii sunt de prisos…

Problema lumii asteia din ce in ce mai mica pe masura ce ne inmultim si tehenologia creste in putere, e religia si dumenzei lor.

E clar ca aceasta napasta, acest Dumnezu fals pe care orice om tampit, prost, destept ori geniu si-l asuma e unul desuet si mort in gandurile lor si fara urma de speranta…

Ca sa progreseze Dumenezu trebuie concediat din scoli, restaurante, biserici si alte lacase de cult asta pana cand vom evolua, pana cand vom avea un creier capabil sa inteleaga si sa proceseze asa cum trebuie. Pana atunci suntem niste slugi ale dorintei de a avea un zeu care sa satisfaca dorinte patimase. Cu toate astea suntem nascuti pentru a muri si asta ne ocupa tot timpul din lume, invatand asta.

Cum vad eu religia: un mol unde cativa negustori isi asuma monopolul asupra credintei. Cand zic credinta primul gand este de a  ma trimite la speranta iar de aici la alte analogii nu prea placute. Speranta e pentru sclavi, asa ca fiecare care crede in Dumenzeul asta al religiilor e doar un damnat al zilelor noastre. Un iobag ce trebuie sa dea inapoi la acei care isi aroga faptul ca ei sunt initiati si mai iluminati si mai dedicati misiei asteia de a da sperante. Asta face Dumnezeu, iti da speranta si te pune la zid si intabara sclavilor banali. Dumnezeu e simplu, complicat e faptul ca uni chiar mor incercand sa isi impuna religiile astea blestemate prin forta cuvintelor, a armelor si prin forta bruta a exemplului. Ar trebui ca acei care inca (nu) stiu ce e ala Dumenezeu, sa si-l concedieze si sa treaca in barca acelora care sunt liberi de religii.

 

This entry was posted in About life, amintiri, Flashback, ganduri, ganduri random, proiecte, religie, reverie, vis, vise and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *