Vin alegerile peste noi

Suna bine, chiar prea bine faptul ca Basescu o sa cada din jiltul pe care s-a cocotat. Cum altfel, un hot care striga hotii s-a mai pomenit dar un comunist sadea care sa faca un titlu de glorie ca el a fost primul, dupa revolutie, care a infierat comunismul… mai rar.

Am avut zece ani de agonie in care acest prezident a facut totul pe dos, suspect chiar, in detrimentul interesului national si da, sunt sigur a facut jocul altei puterii mai mari din est. Nu avea cum sa nu fie asa caci de aceia ne-a lasat Rusia in pace atatia ani, pentru faptul ca avea un pion mare infiltrat la varful statului… sunt prea multe coincidente si prea multe fapte luate de prezident impotriva propiului popor. Da, votati in continuare pe cei de dreapta acesti luptatori ce lupta impotriva comunismului desi ei sunt comunisti deghizati…

Stiu ca acum cinci ani, era internetul inflamat de blogarasii a listeri care erau platiti gras de astia din drepata sa zica nasoale de comunistii si alte asemenea baliverne, ba unul isi numara masinile si telvizoarele plus aparatura it, zicand ca daca nu era base el nu avea sa le cumpere in veci, de parca muncisera pdl-isti in locul lui. Sunt in expectativa, ma uit cum se vor arunca toti bloggeri cu mainile sa scoata castana dreptei din focul incopetentei crase.

Vin alegerile peste noi iar, cu toate astea eu stiu cu cine votez, nu mai imi pun intrebarea sacaitoare: Eu cu cine votez? pentru ca sigur, sigur voi vota cu Ponta caci sunt in targetul lor… altceva, fara comentarii.

In democratia asta veche de aproape 25 de ani, sa strigi ca apucatu’ ca daca o sa iasa Ponta vin iar comunistii la putere si ca e de porc acest lucru mi se pare ca trebuie sa fii putin dus cu pluta. Insemana ca nu intelegi resorturile cu care poporul asta isi face prestidigitatia obisnuita, aceia in care se pacaleste pe sine si in care isi pune in scena trairile cu care stie sa supravietuiasca. Bunaoara, singura data cand aceasta natie a fost in offside s-a intamplat dupa ww2 cand si-a pierdut puterile fiind ocupati de o natie razboinica dar primitiva ce a distrus democratia romaneasca aproape deplin. Romanismul pur implica o balanta intre polii astia doi ai democratiei… socialisti vs democrati. Cine nu intelege faptul ca nu are cum sa mai revina comunismul in Romania e un prost caci nici macar in Rusia ori China comunismul nu mai poate imbraca acele forme din trecut. Nu mai are cum, sunt alte resorturi si alte mecanisme ce au impus comunismul pe glob si respectiv in Romania. Acesti trepadusi, zicese din aripa dreptei, incearca sa beneficeze de fobiile natiei cu privire la comunism si sa asocieze pe cei de stanga cu acel comunism feroce ce a distrus Romania, investind masiv atat pe piata blogurilor A listeri si mass media in general, platind gras cu bani realizati in capitalismul de cumetrie de dreapta, capitalism ce a distrus cu adevarat Romania in asti ultimi zeci ani de domnie basesciana dreptace.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *