Cadourile si povestile din spatele lor

Cand faci un cadou cuiva esti cel mai norocos om de pe pamant… Spun asta pentru ca inseamna ca ai cui sa impartasesti pretuirea cat si admiratia ta pentru acea persoana si multe alte asemenea ganduri se pot desprinde din simbolistica acestui fapt.

De obicei, atunci cand doresc sa fac cadouri persoanelor dragi, ma gandesc la timpul cat si la suma versus importanta persoanei in speta… De multa ori chiar si cand am facut un cadou simbolic cuiva tot s-a bucurat, fapt ce m-a facut si pe mine, de asemenea fericit.

Cand stiu ca se apropie perioada de facut cadouri: sarbatori sau zile de nastere nu precupetesc din timp si ma avant voiniceste prin fel si fel de magazine in cautarea unui cadou cat mai potrivit insa de cand internetul joaca un rol dince mai important in viata noastra am optat in mare masura pentru aceasta a doua varianta…

Printre magazinele ce mi-au captat atentia se numera in mod deosebit magazinul de cadouri online premium ce ma bucura peste masura avand o gama larga de produse incitante, facandu-mi viata usoara in alegerea cadoului perfect. De exemplu zilele astea mi-am adus aminte de un vechi prieten din facultate ce colectioneaza portofele… La el, Stefan m-am gandit ca de ziua lui de nastere ce trebuie sa vina luna aceasta m-am gandit la un portofel din piele neagra marca Hugo Boss, il puteti vedea in pagina magazinului virtual: aici.

Ma gandeam ca fiecare din noi a primit o groaza de cadouri insa cel mai bun cadou e acela pe care ti-l faci singur, nu-i asa? Nu am cum sa ma insel cand in anii  trecuti, dupa ce am avut o perioada in care am fost profesor de istorie, multe cadouri am primit insa cel mai bun va fi cand anul acesta in iunie imi voi face un autocadou chiar de ziua mea de pe trei iunie, un set de pixuri Balmain Paris ( link aici  )plus Istoria Scrisului ca tot am activat in domeniul Istoriei.

Acest articol e scris pentru concursul Spring SuperBlog 2013 .

 

This entry was posted in About life, bloggers, Blogging, proiecte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *